Therese Larsson är en sån som motiverar mig.

Therese Larsson är en sån som motiverar mig att alltid försöka bli bättre. Jag träffade på henne på livejournal, eller om det var på nåt amerikanskt illustrationsforum för typ 10 år sen. Vi gav varandra feedback på projekt vi jobbade med, men hon var så äckligt bra att jag nästan skämdes för att visa mina jobb för henne. Hon var dock superödmjuk och bara fortsatte ösa på med överjordiskt grymhet. Sedan dess har hon varit en inspirationskälla

Hennes företag heter Silly beast illustration. Här är en Intervju från Tutsplus.

Imorgon, den 11 mars, ska hon teckna liveCap&Design Live. Bara det är skäl nog att gå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.