Jag gör en serietidning av internets historia

Äntligen är det fritt fram att berätta! Internetstiftelsen har valt att stötta mitt projekt om att berätta internets (svenska) historia helt i serieform! Det ska bli en RIKTIG SERIETIDNING OCKSÅ! IIHH!

Texten jag utgår ifrån har Jörgen Löwenfeldt skrivit för internetmuseum. Jag fick uppdraget att illustrera utvalda delar av den texten, och när jag läste in mig på den kunde jag inte sluta tänka på att göra den helt dramatiserad och bildsatt.

Internetstiftelsen

Arbetet är redan smygstartat men kommer följas upp tätare. Serien kommer även finnas på webben, ha CC BY-licens och vara klar till hösten.

Läs mer genom att klicka på hyperlänken nedan

https://www.internetfonden.se/den-stora-serieberattelsen-om-internets-historia/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.