Jeppes mobilfolk blir öppet arkiv


Mellan 2002 och 2012 ritade jag om mobilfolk i tidningen mobil. Såhär i efterhand är det  glimtvis en ganska intressant tillbakablick som skulle vara till mer glädje på interwebben än i mitt backupp-arkiv.

Så nu börjar jag lägga upp Jeppes Mobilfolk på Flickr under CC-BY-NC licens. Det betyder att det är fritt att använda, bygga vidare och dela materialet, men om ni vill ta betalt för något med mina kluddstreck i, vill jag bli kontaktad först.

Jag kommer kommentera bilderna och ska försöka lägga på ett lager av egna tankar. Eftersom det rör sig om närmare 100 bilder tar det en stund, så det blir en säsong i taget. Hösten 2002 är lite försvunnen för stunden, misstänker att jag arkiverade på CD-R på den tiden, så vi börjar med våren 2003.

Jesppes mobilfolk 2003 på Flickr

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.