Hur gammal är hojen? BONUS: Googles bildfixare testad

Hittade den här gamla cykeln på en veteranmarknad för några år sen. Älskar detaljerna på den! Den avbrutna framskärmen, fälgarna, pedalerna med jättemånga små nedslitna delar, styrets idiotiska form och utsmyckningarna på ramen.

Den funkar och så men bakhjulslagret glappar så förfärligt att den mest fått fortsätta vila. Idén har varit att fixa till den mekaniskt men behålla så mycket patina och slitna detaljer det bara är möjligt.

Hur gammal kan den vara tro? Någon som har en aning om vilket årtionde eller märke vi snackar? Tog lite bilder med QX10’an som finns på flickr och i nån sorts inbäddad player här under

BONUS: Google plus bildjusteringsfunktion extremt ytligt testad (vad heter den ens?)

Passade även på att leka med google plus bildjusterare med bilderna. Förutom att den inte verkar ha ett namn eller nån egen plats här i världen förutom som integrerad del i G+ så är jag riktigt imponerad av den. Det går att på detaljerad nivå grotta ner sig och justera med en hel massa olika reglage och parametrar, samtidigt som det lätt att göra det snabbt och snuskigt instagram-enkelt med hjälp av förinställda teman som det i sin tur går att finjustera. Jag testade mig runt och föll mest för vintage-temat (vilket kanske inte är helt konstigt med just det här motivet) samt möjligheten att ange punkter i bilden som du individuellt sätter ljus, mättnad och kontrast för.

Hela album går att ladda ner som zipfil vilket ju också är jättebra till exempel när du vill ladda upp alltihop till flickr istället.

[AFG_gallery id=’1′]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.