Därför bör du sortera posten för att undvika revolution

Ta det lugnt och sortera posten

Ta det lugnt och sortera posten

Något av det viktigaste du kan göra som modern nutidsmänniska är att ha ordning i din inkorg. Eller iallafall ha ett vältrimmat och utvalt förhållningssätt till den. Men medans vi kämpar för att uppnå den heliga Zero Inbox smyger sig en lömsk räv närmare. Ja ända in i köttvärlden, i våra fysiska hem!

Jag talar om köttvärldsbrevet! Snigelposten som de över 40 så skämtsamt brukar säga. En hel industri med ett finmaskigt nät av mer eller mindre självstyrande brevbärarceller samarbetar världen över för att fördela och transportera dessa platt paketerade lappar. Men varför? Jo långsamt, nästan omärkligt bildas högar som trasar sönder balansen i våra hem och KAN VARA grunden i en lågintensiv söndra-och-härska-taktik.

För plötsligt ligger det nåt viktigt jävla meddelande från någon allierad myndighet mitt i röran och då smäller dom till allihop som en satans björnsax. SMOFF. Plötsligt står du där. Utan bostad, kanske arbetslös. Kanske frusen. Jag var t.ex på håret från att missa en viktig tid hos doktorn, eftersom det maskerade bruna kuvertet smugit sig in bakom de senaste uppdateringarna i hemförsäkringen och en lunta inbetalningskort från A-kassan. LÅGINTENSIV TERROR! Minns var ni läste det först.

DÄRFÖR gäller det att TA DET LUGNT och sortera sin post minst tre gånger i veckan.

Skickar med en skrivbordsbild som påminnelse! Klicka på bilden ba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.