Blogg100-justeringar och insikter

Det har gått en månad av #blogg100, och jag känner att det är dags att kolla lite hur det funkat. Mitt främsta mål var så enkelt som att träna upp uthålligheten och tänka blogginlägg oftare. Ett annat var att  bli bättre på att göra snabba illustrationer att publicera.

inspiration vs tid

Så hur går det?

Uthålligheten blir bättre. Det formas allt fler vettiga drafts här, i mina notebooks och i evernote. Jag behöver bli bättre på att sålla och bara skriva KLART saker.
Med snabb-illustrationerna går det uselt. Tar på tok för mycket tid än så länge.

Ideer vill gärna stanna i det där härliga halvfärdiga stadiet då de fortfarande har möjlighet att bli precis så bra som de kan. Men bara genom att förverkliga högvis av dem blir de ju någonsin något alls.

En bild om dagen

Därför tänker jag justera innehållet mer åt just illustration. Målsättningen är att alla inlägg, även de som handlar om något helt annat,  ska ha någon form av illustration, bild eller film som jag gjort. Jag hoppas det ska nöta in fler maner och höja min lägstanivå. Bilderna kommer läggas på Flickr för att det är enkelt att sätta en creative commons-licensiering. Jag hoppas också få tillfälle att utforska bilden som socialt objekt och självständig meningsbärare. Vi får se hur det går!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.